Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

DELFIN

Adres obiektu WOJSKA POLSKIEGO 1, 72-415 Międzywodzie
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.5
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.3
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.5
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.5
Jakość do ceny 4.5
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Joanna Biniek
Dodano: 2017-06-10
Pobyt od: 2017-05-23 do 2017-05-29 IP: xx.48.211.103
 
 
    

W maju 2017 ponownie spędziliśmy z mężem urlop w Delfinie (byliśmy we wrześniu 2015) i jest bez zmian czyli SUPER! Pokoje czyste i wygodne, obsługa miła, jedzenie pyszne. Polecam.


 
 

Patrycja
Dodano: 2016-10-04
Pobyt od: 2016-08-27 do 2016-08-31 IP: xxx.231.192.20
 
 
   

Dziękuję właścicielce za piękny,duży pokój.Jak zwykle miło spędziłam czas w tym miejscu.Jedzenie pyszne, cisza i spokój.I nawet jeśli pojawiły się maleńkie minusy,to i tak będę tu wracać .Pensjonat położony w super miejscu, blisko do morza i deptakowych przyjemności kulinarnych.Polecam


 
 

Adam
Dodano: 2014-07-01
Pobyt od: 2013-06-23 do 2014-06-30
 
 
 

Witam. Właśnie wróciliśmy z Międzywodzia gdzie nocowaliśmy w pensjonacie Delfin. Cóż...hm...są plusy i minusy. Których więcej - proszę samemu ocenić. Pensjonat usytuowany na początku deptaku który prowadzi do plaży. Trzeba przejść jakieś 600-700 metrów aby ujrzeć morze. Droga (nie krótka) ale czas mija fajnie gdyż wkoło pełno budek z zabawkami, lodami, jedzeniem itp. Pokoje ładne, duże, chociaż co do czystości w środku toooooo......nie jest najlepiej. My trafiliśmy na brudne WC, masa kurzu na szafie i za wersalką. Przez cały nasz pobyt korytarz na piętrze (ten gdzie są schody)nie był sprzątany (kurz i potrzaskane szkło). Jeżeli ktoś trafi na sezon i będzie miał pokój z widokiem na deptak to cicho mieć nie będzie. Śniadanie w formie szwedzkiego bufetu, dużo ale jakość produktów nie oszałamiająca i daleko do zdrowej żywności. Parking duży, przestronny i nie było problemów z parkowaniem. Na plus to internet Wi-Fi. Ogólnie chyba tyle. No i jeszcze jedno: w internecie wszystkie zdjęcia są cudne, a w rzeczywistości jest całkiem inaczej... Zaznaczam iż jest to moja ocena. Czy chciałbym tam wrócić raz jeszcze? Niestety ale NIE..:) Pozdrawiam.


 
 

Aneta
Dodano: 2013-06-19
Pobyt od: 2013-06-18 do 2013-06-26
 

Piękna okolica, pokoje rewelacyjne - czyste, przestrzenne, nowocześnie urządzone. Byłam tu z mężem i dwójką małych dzieci - czuliśmy się tu jak w domu, dzieci miały możliwość zabawy w pokoju zabaw. Ogólnie mówiąc jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego pensjonatu, a mój mąż, który jest dosyć wybredny, stwierdził, że następne wakacje nad morzem również tutaj spędzimy. ;) A wiec polecamy!


 
dżej dżej
Dodano: 2011-10-13
Pobyt od: 2007-06-13 do 2011-09-13
 

OOOOO PIEKNIE TO JEST TYLKO NA ZEWNATRZ! LUDZIE ZA ŻADNE SKARBY NIE JEDZCIE TAM DO PRACY. DNIOWKA WYNOSI 46 ZL A PRACUJECIE NIE 8 GODZIN JAK INFORMUJE PRACODAWCA TYLKO 14!!!!!!!! A NAWET DLUZEJ JEZELI SA KLIENCI! Z TEGO WYNIKA ZE ZA GODZINE ZARABIACIE NIECALE 3 ZL! PONADTO BEDAC W PRACY 3 MIESIACE NAD MORZEM BYLAM RAZ OD GODZINY 11 DO 13 CALE 2 GODZINY MI PRZYSLUZYLY PRZY 3 MIESIECZNYM POBYCIE I MOI DRODZYY SPANIE W GARAZU 20MKWADRATOWYCH SPI OK 10 PRACOWNIKOW! JEZELI PO TAKIEJ INF W NASTEPNYM ROKU KTOS Z INTERNAUTOW ZDECYDUJE SIE JECHAC TO NAPRAWDE WSPOLCZUJE.!!!


 
Anna, Andrzej i Natalka z Wrocławia
Dodano: 2011-08-30
Pobyt od: 2011-08-18 do 2011-08-28
 

Czyste, ładnie, nowo urządzone i przede wszystkim przestronne pokoje. Balkony, dostęp do kuchni z aneksem kuchennym i lodówką. Parking bezpłatny dla gosci, na dole pod schodami możliwość zostawienia wózka czy innych rzeczy. Do morza spacerkiem wzdłuż deptaku ok. 10 min. Wszędzie blisko. Bezproblemowo polecam gorąco.


 
Kamila
Dodano: 2011-08-23
Pobyt od: 2011-08-14 do 2011-08-21
 

Witam, spędziliśmy z mężem i dwójką malutkich dzieci tydzień w hotelu Delfin, w Międzywodziu, w dwupokojowym studio. Na wstępie, hotelik bardzo przyjemny, ładne, duże pokoje. Na każdym piętrze, a są dwa, znajduję się aneks kuchenny z prawie pełnym wyposażeniem, poza ekspresem i zmywarką:)). Nasze pokoje były od strony głównego deptaka do plaży i niestety było w nich bardzo głośno, czy dzień czy noc, nie było różnicy:(, na dole jest też głośny salon gier! Dla nas było niestety za głośno, nie wspominając o dzieciach, śpiących w ciągu dnia. Do plaży to jest około 600 m.


 
Paweł i Ewa Szczecin
Dodano: 2011-06-02
Pobyt od: 2011-04-27 do 2011-04-30
 

Witam, miałem okazję być tam z żoną pod koniec kwietnia mimo że było zimno na zewnątrz właściciele użyczyli nam grzejnik,pokoje rewelacyjne czuliśmy się tam jak w domu dzięki właścicielom Dzięki serdecznie napewno tam wrócimy


 
Frąckiewicz
Dodano: 2010-06-20
 

Piękne miejsce, czyściutko, polecam jak najbardziej. Pozdrawiam.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie